Studenten die hun mening geven over de arbeidsmarkt

Boomstamtafel

De persoonlijke smaak bepaalt of u ervoor kiest om uw hars in te kleuren of te kleuren of om het helder te houden. Veel makers gebruiken gloeispoeders, metallische pigmenten, effen kleuren en dingen in hun harsrivieren en we raden aan grondig te testen in een kleine hoeveelheid hars met elk effect dat je wilt bereiken voordat je aan tafel gaat.

We gebruikten een blauw doorschijnend kleurpigment in onze hars om het waterige effect in onze tabel te bereiken.De hars die we hebben gebruikt, is de nieuwe  50-hars die in één gietbeurt tot een diepte van 25 mm kan worden gegoten.

Voor dit project hebben we de hoofdrivier in tweeën verdeeld – en voorafgaand aan deze schonk een basis / afdichtingslaag. Vanaf deze rivier kan je hele mooie suar en eiken tafels verwachten.  Interieur-home.nl

Boomstam behandelingen  meten & kleuren

Het volgen van de instructies meet of weegt de hars af – voldoende voor het totale project om consistentie te verzekeren.
Voeg het kleurpigment toe aan de hars – een beetje gaat een lange weg dus voeg een paar druppels per keer toe en meng grondig.
Beperk elke mix tot 5 kg en herhaal indien nodig
Voeg dan de juiste hoeveelheid verharder aan de voor gekleurde hars toe en meng grondig
Breng vervolgens over naar een tweede schone emmer en meng opnieuw (dubbele oppotting)
U bent nu klaar om de hars klaar te maken voor de basis / afdichtingslaag. Voor meer informatie over boomstamtafels adviseren wij om de website van Interieur Wood te bekijken

Bekijk de video