Studenten die hun mening geven over de arbeidsmarkt

Apple biedt euro 50 tegoed voor vervangende iPhone-batterijbatterijen
Als u uw iPhone-batterij had laten vervangen voorafgaand aan het kortingsprogramma van Apple, biedt Apple nu een tegoed van $ 50 voor vervanging van de garantie voor iPhone 6 of later. De vervanging moest plaatsvinden tussen 1 januari 2017 en 28 december 2017 en voltooid zijn in een Apple Store, Apple Repair Center of een door Apple erkende serviceaanbieder. Zoek jij een bedrijf voor de reparatie van je iphone, bekijk de website van onze partner: de telefoon reparatie winkel

Het tegoed wordt verstrekt als een elektronische overboeking of een tegoed op de creditcard die wordt gebruikt voor het vervangen van de batterij.

In aanmerking komende klanten zullen tussen 23 mei 2018 en 27 juli 2018 via e-mail contact met Apple opnemen met instructies voor het verkrijgen van het tegoed.

Als u vóór 1 augustus 2018 nog geen e-mail van Apple hebt ontvangen, maar van mening bent dat u in aanmerking komt voor een tegoed op basis van de bovenstaande voorwaarden, neem dan voor 31 december 2018 contact op met Apple. verplicht zijn.

Dus, als dit op u van toepassing is, blijf rustig zitten en wacht op uw e-mail. Bedankt voor het lezen van onze korte blog. Voor meer informatie bekijk deze website: detelefoonreparatiewinkel.nl